Toepassen coördinatieregeling Bibliotheeklocatie Uitgeest

Logo Uitgeest

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken op grond van artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 10 december 2020 heeft ingestemd met het toepassen van de coördinatieregeling voor het project Herontwikkeling Bibliotheeklocatie.

Wat is een coördinatieregeling?

Het project voorziet in de herontwikkeling van de Bibliotheeklocatie in het centrum van Uitgeest met woningbouw.

Om het plan te kunnen realiseren is een bestemmingsplan en een omgevingsvergunning nodig. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde besluiten gezamenlijk en met dezelfde procedure voor te bereiden. Ook vindt bundeling van rechtsbescherming plaats. Het bundelen van besluiten schept meer duidelijkheid over de projectvoortgang voor onder andere de burger. Belanghebbenden en bezwaarden hoeven zich maar op één procedure te richten.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het coördinatiebesluit ligt met ingang van vrijdag 18 december 2020 ter inzage. U kunt het coördinatiebesluit raadplegen via www.uitgeest.nl. Wilt u de stukken fysiek inzien? Dit kan alleen op afspraak. Wij vragen u contact op te nemen met Martijn Knol via telefoonnummer 14 0251 of via e-mail: martijnknol@debuch.nl. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de openingstijden van het gemeentehuis beperkt. Het coördinatiebesluit ligt ter inzage in het gemeentehuis van Uitgeest aan Middelweg 28.

Hoe kunt u reageren?

Dit coördinatiebesluit treedt de dag na de bekendmaking ervan in werking. Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Uitgeest, tel. 14 0251 of via e-mail: martijnknol@debuch.nl.

Uitgeest, 17 december 2020

Naar boven