Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Onderstation Crailo’Bekendmaking’

Logo Laren

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van Laren bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Onderstation Crailo’ en de hierbij bijbehorende stukken voor een ieder ter visie wordt gelegd.

Het plan

Het plan behelst het oprichten van en nieuw onderstation (elektriciteitsstation) op het voormalige defensieterrein Crailo. De beoogde locatie ligt binnen de gemeenten Laren en Hilversum.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 18 december 2020 tot en met donderdag 28 januari 2021 (zes weken) ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 te Eemnes. U kunt hier op afspraak terecht (tel. 14 035). Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter visie gelegde stukken.

Digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal in te zien via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpbestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0417.LRNOnderstationCra-on01.

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke reacties dienen gericht te worden aan de raad van de gemeente Laren, Postbus 71, 3755 BH Eemnes. Wij benadrukken dat het niet mogelijk is via elektronische weg te reageren.

Informatie

Voor het inwinnen van informatie en het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw K. Loman van de BEL Combinatie, telefonisch bereikbaar via 14 035.

 

Laren, 18 december 2020

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren

Naar boven