Ontwerp bestemmingsplan Noord-Linschoterzandweg 7 te Snelrewaard

Logo Oudewater

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oudewater maken conform de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Noord-Linschoterzandweg 7” voor een ieder ter inzage ligt van 23 december 2020 tot en met 2 februari 2021.

Plangebied en doel

De planlocatie ligt in het veenweidegebied aan de Noord-Linschoterzandweg hemelsbreed op circa 2,5 kilometer ten noordoosten van de bebouwde kom van Oudewater.

M.e.r.-beoordelingsbesluit

Burgemeester en Wethouders hebben besloten dat geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld. Uit het bestemmingsplan blijkt namelijk dat de voorgenomen activiteit geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu veroorzaken. Het opstellen van een milieueffectrapport is daarom niet noodzakelijk.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen kunt u inzien via onze website www.oudewater.nl onder ‘in voorbereiding zijnde bestemmingsplannen’ en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0589.bpnrdlinschzandw7-on01

Vanwege het coronavirus verzoeken wij u alleen naar het gemeentehuis te komen als dit noodzakelijk is. Wilt u de stukken op papier inzien? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 140348.

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u per post indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oudewater, p.a. team Ruimtelijke Plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden. De zienswijze dient te worden voorzien van een handtekening. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail.

Wel kunt u digitaal een zienswijze indienen via www.woerden.nl (met DigiD).

Zet in ieder geval in uw reactie:

• de naam en adres van indiener,

• de datum van indiening,

• de reden waarom u reageert en

• het plan waarop de reactie betrekking heeft.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en voor meer informatie of vragen, kunt u contact opnemen met M. Oosters via het algemene telefoonnummer 140348.

 

Naar boven