Ontwerp bestemmingsplan "Husselsesteeg 22", Putten

Logo Putten

Van 17 december 2020 tot 28 januari 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan Husselsesteeg 22 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is de verdere uitwerking van het stedenbouwkundige plan dat in de zomer van 2020 raadpleegbaar was. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het transformeren van het voormalige recreatieterrein Hilary naar een kleinschalig woonpark met 35 nieuwe woningen. Bij het bestemmingsplan zit ook een beeldkwaliteitplan. Het college heeft op basis van een aanmeldnotitie vormvrije m.e.r. besloten dat voor het plan geen milieueffectrapportage opgesteld hoeft te worden.

 

U kunt het bestemmingsplan inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan is te raadplegen onder het volgende idn-nummer: NL.IMRO.0273.BPBGHussteeg22-ON01. Indien u vragen heeft over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen via (0341) 359 731. Ook is het mogelijk om via dit telefoonnummer een afspraak te maken om de inhoud van het bestemmingsplan te bespreken.

 

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze over het plan indienen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 731. Een schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Putten, Postbus 400, 3880 AK Putten. U kunt ook mailen info@putten.nl.

 

Naar boven