Besluit tot niet vaststellen bestemmingsplan ‘De Kruitmolen’

Logo Middelburg

Burgemeester en wethouders maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van Middelburg in zijn vergadering van 10 december 2020 heeft besloten het bestemmingsplan ‘De Kruitmolen’ als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0687.BPBGMKRUITM-ON01 met de bijbehorende regels niet vast te stellen.

Plangebied

Het plangebied ligt aan de aan de Oranjepolderseweg te Arnemuiden. Het bestemmingsplan zou het planologische juridische kader bieden voor de aanleg/ontwikkeling van 150 standplaatsen voor stacaravans/chalets.

Inzage

Het besluit kunt u inzien met ingang van 17 december 2020 tot en met 27 januari 2021 bij de vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg en op de gemeentelijke website www.middelburg.nl onder Inwoners/Bouwen en wonen/Bestemmingsplannen/Plannen in procedure.

Beroepstermijn

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door belanghebbenden die:

1. Tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan De Kruitmolen naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad van Middelburg;

2. Kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te stellen;

3. Beroep instellen tegen het besluit om het bestemmingsplan niet vast te stellen.

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad om het bestemmingsplan niet vast te stellen treedt per direct in werking

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A.J. Schiettekatte via telefoonnummer (06) 5003 5869.

Naar boven