Vastgesteld voorbereidingsbesluit ‘Entreezone Kinderdijk’.

Logo Molenlanden

Burgemeester en wethouders van Molenlanden maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De gemeenteraad van Molenlanden heeft in zijn vergadering van 28 januari 2020 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied ‘Entreezone Kinderdijk (Elshout)’ & ‘de Joode-terrein’.

Het voorbereidingsbesluit is in werking getreden nadat de gemeenteraad het besluit heeft genomen en geldt voor de periode van één jaar. Het voorbereidingsbesluit heeft tot doel te voorkomen dat zich tijdens de verdere voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan voor het gebied ongewenste ontwikkelingen kunnen voordoen. Op grond van artikel 3.3 lid 1 onder a Wabo dienen aanvragen om omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen of aanlegwerkzaamheden te worden aangehouden. De gemeenteraad heeft in het besluit tevens bepaald dat het verboden is het gebruik van de gronden te wijzigen.

Dit voorbereidingsbesluit ligt ter inzage met ingang van 31 januari gedurende een termijn van zes weken op het volgende adres:

Het Gemeentekantoor te Hoornaar, Groeneweg 33. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Sjoerd Raemaekers via sjoerd.raemaekers@jouwgemeente.nl

Het voorbereidingsbesluit ‘Entreezone Kinderdijk (Elshout)’ & ‘de Joode-terrein’ e.o. met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.1978.VBEntreeKinderdijk-VG01

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Molenlanden, 31 januari 2020

Griffier

Drs. M.A.J. Teunissen

Burgemeester,

drs. T.C. Segers MBA

 

Naar boven