Ontwerpbestemmingsplan Oostwal 157 en omgevingsvergunningen gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Oostwal 157 ter inzage ligt <Oostwal 157, Warmenhuizen, NL.IMRO.0441.BPWHZOostwal157-ON01> en de omgevingsvergunningen voor de activiteit ‘bouw’ met kenmerken O-19-0366 en O-19-0367.

Coördinatieregelen

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunningen worden met toepassing van paragraaf 3.6.1. van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. Met deze regeling wordt de voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van samenhangende vergunningen en procedures gebundeld. Dit betekent dat de ontwerpbesluiten en later ook de genomen besluiten gelijktijdig ter inzage worden gelegd. In dit geval wordt ervoor gekozen om de omgevingsvergunningen voor de activiteit ‘bouw’ te coördineren met de procedure voor het bestemmingsplan.

Inhoud bestemmingsplan en omgevingsvergunningen

Het bestemmingsplan zal voorzien in de sloop van bedrijfsgebouwen en het hiervoor in de plaats realiseren van 2 extra woningen. Aangezien er sprake is van een coördinatieregeling, worden de omgevingsvergunningen tegelijk met het bestemmingsplan ter inzage gelegd. Het bestemmingsplan bestaat uit regels, een verbeelding (plankaart) en een toelichting met bijlagen. De omgevingsvergunningen zien op het bouwen van twee woningen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken

zijn met ingang van 31-01-2020 gedurende zes weken digitaal in te zien via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.BPWHZOostwal157-ON01.

Voor het inzien van fysieke stukken kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0224 210 400.

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen/NL.IMRO.0441.BPCOOGVLLIJN15-ON01.

De ontwerp-omgevingsvergunningen zijn als bijlage bij het bestemmingsplan gevoegd.

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210 257 Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

Schagen, 28-01-2020

 

Naar boven