Anterieure overeenkomst ten behoeve van de ontwikkeling van de Hulakker in Lunteren

Logo Ede

Zaaknummer 185202

 

Burgemeester en wethouders van Ede maken op grond van artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 8 december 2020 hebben besloten tot het aangaan van een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24 lid 1 Wro ten behoeve van de ontwikkeling van de Hulakker in Lunteren

 

Inzage

Van donderdag 17 december 2020 tot en met woensdag 27 januari 2021 ligt een zakelijke beschrijving van de overeenkomst voor een ieder (digitaal) ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Ook kunt u de zakelijke beschrijving van de overeenkomst inzien via: www.ede.nl/hulakker.

 

Inhoud

Omdat deze overeenkomst is aangegaan voorafgaand aan het vast te stellen bestemmingsplan voor de Hulakker in Lunteren, wordt deze overeenkomst een anterieure overeenkomst genoemd.

In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de bouw van 72 woningen en over de vergoeding van de kosten die de gemeente maakt voor het planologisch mogelijk maken van deze ontwikkeling.

Bezwaar en beroep

Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open. Het bestemmingsplan wordt op een later tijdstip ter inzage gelegd.

Naar boven