Ontwerpbestemmingsplan ‘Wekerom, uitbreiding recreatiepark Berkenrhode’

Logo Ede

 

Zaaknummer 165963

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Wekerom, uitbreiding recreatiepark Berkenrhode’, met nummer

NL.IMRO.0228.BP2020VELU0003-0201 en de daarbij behorende stukken van donderdag 17 december 2020 tot en met woensdag 27 januari 2021 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer 14 0318.

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waar u het plan kunt inzien.

 

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat ligt aan de Roekelseweg 54 in Wekerom. Het plan voorziet in de sanering van de manege en maakt de uitbreiding van recreatiepark Berkenrhode mogelijk. De uitbreiding voorziet in 26 recreatiewoningen en 15 familiewoningen.

 

Vormvrij e m.e.r .-beoordelingsbesluit

Het college heeft in verband met het bestemmingsplan een ‘aanmeldnotitie vormvrije m.e.r.-beoordeling’ van de aanvrager ontvangen. Uit de uitgevoerde vormvrije m.e.r.-beoordeling blijkt dat er geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu zijn. Het opstellen van een milieueffectrapport is daarom niet noodzakelijk is. Er kan worden volstaan met deze uitgevoerde vormvrije m.e.r.-beoordeling.

 

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en het vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit sturen aan de gemeenteraad, postbus 9022, 6710 HK Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven, belt u Peter Geurts of Jan-Willem van den Bovenkamp, juridisch adviseurs bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0318.

Naar boven