Ontwerpbesluit omgevingsvergunning, ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Nieuwland 20 in Uitgeest

Logo Uitgeest

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Nieuwland 20 in Uitgeest met ingang van 16 december 2020 voor 6 weken ter inzage ligt (periode 16 december 2020 t/m 26 januari 2021).

 

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen (kenmerk: WABO1901407)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest hebben besloten, gelet op artikelen 2.1 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, dat zij het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een drie-onder-één-kapwoning op het perceel Nieuwland 20 te Uitgeest.

U kunt het plan raadplegen via www.uitgeest.nl/inzage. Wilt u de stukken fysiek inzien? Dit kan alleen op afspraak. Wij vragen u contact op te nemen met Anneke Westerhof via annekewesterhof@debuch.nl of telefonisch via 088 - 909 78 18. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de openingstijden van onze gemeentehuizen beperkt. De stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis van Uitgeest aan de Middelweg 28 te Uitgeest.

 

Ook is er op 10 december 2020 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven door de gemeenteraad.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 7, 1910 AA Uitgeest, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbesluit en ontwerpverklaring van geen bedenkingen Nieuwland 20’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie kunt u contact opnemen met medewerker Vergunningen Anneke Westerhof via annekewesterhof@debuch.nl of telefonisch via 088 - 909 78 18.

 

Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Herontwikkeling Nieuwland 20 te Uitgeest, realiseren van drie woningen

De directeur van Omgevingsdienst IJmond maakt namen het dagelijks bestuur van Omgevingsdienst IJmond bekend dat een ontwerpbesluit is genomen voor het vaststellen van hogere waarden voor de geluidbelasting in het kader van de Wet geluidhinder, voor de herontwikkeling van Nieuwland 20 te Uitgeest.

Het hogere waarden besluit heeft betrekking op wegverkeerslawaai vanwege de rijksweg A9.

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van de hogere waarde voor de geluidbelasting ligt met ingang van 16 december 2020 gedurende zes weken, ter inzage bij Omgevingsdienst IJmond, Stationsplein 48b te Beverwijk en van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en via www.odijmond.nl

Gedurende de termijn van de tervisielegging kunnen belanghebbenden schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen kenbaar gemaakt te worden bij Omgevingsdienst IJmond, Postbus 325, 1940 AH Beverwijk, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbesluit tot vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder voor herontwikkeling Nieuwland 20 te Uitgeest”. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met Omgevingsdienst IJmond, telefoonnummer 0251-263863.

 

Uitgeest 15 december 2020

Naar boven