Gemeente Amsterdam - ontwerpbestemmingsplan - Woonboten Oostenburgervaart

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 8 december 2020 het ontwerpbestemmingsplan Woonboten Oostenburgervaart met de daarop betrekking hebbende stukken vrijgegeven voor terinzagelegging.

Ontwerpbestemmingsplan Woonboten Oostenburgervaart

Het plangebied wordt begrensd door het Oostenburgerpark, de Oostenburgerkade en de Isaac Titsinghkade en de Willem Parelstraat.

Het bestemmingsplan heeft als doel de maatvoering van woonboten in de Oostenburgervaart in lijn te brengen met de Bootrichtlijnen 2014.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Woonboten Oostenburgervaart ligt met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 17 december gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij het stadsloket van het stadhuis, Amstel 1, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressen-gids/stadsloketten/stadsloket-centrum.

Het ontwerpbestemmingsplan Woonboten Oostenburgervaart is tevens digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl Het planindentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.A1908BPSTD-OW-01

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam. Schriftelijke zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam, per adres:

Directeur Ruimte en Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de gemeente Amsterdam, afdeling Ruimte en Duurzaamheid, telefoonnummer 0612535198.

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is het privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

Amsterdam, 16 december 2020

Burgemeester en wethouders,

Femke Halsema

Burgemeester

Peter Teesink

Gemeentesecretaris

 

Naar boven