Gemeente Amsterdam - ontwerpbesluit omgevingsvergunning - Haarlemmerweg 514, Amsterdam

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken bekend dat zij, gelet op de artikelen 2.1, 2.2 en 2.12 van de Wabo, voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan. De afwijking betreft het toevoegen van 95 woningen, ten opzichte van het nu geldende bestemmingsplan, voor de locatie Haarlemmerweg 514, Kavel 2B, in Amsterdam. Het plan voldoet op alle overige onderdelen aan de bouw- en gebruiksregels van het geldende bestemmingsplan.

Voornemen om de volgende activiteit te verlenen 

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een planologische regeling (artikel 2.1, eerste lid, onder c, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) in samenhang met artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, van de Wabo en met artikel 2.7, eerste lid Wabo om af te wijken van het thans geldende bestemmingsplan ‘Westerpark West’.

Ontwerp-omgevingsvergunning ligt ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 17 december 2020 tot en met 27 januari 2021 ter inzage. De stukken zijn in te zien op de volgende wijze:

Zienswijze indienen 

Iedereen mag gedurende de inzagetermijn een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het stadsdeel West: Postbus 57239, 1040BC Amsterdam. Voor het indienen van een mondeling zienswijze dient u uiterlijk 20 januari 2021 een afspraak te maken. Neemt u hiervoor contact op met de heer Olthof (n.olthof@amsterdam.nl).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen een definitief besluit kan worden ingediend als ook zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Amsterdam, 16 december 2020

Hoogachtend,

Het college van burgemeester en wethouders,

namens hen, Stadsdeelvoorzitter van het dagelijks bestuur, Stadsdeelsecretaris van stadsdeel West, mevrouw F. Ulichki, mevrouw I. Overzier

Naar boven