Ontwerpwijzigingsplan 'Lienden, Veldstraat 2a' ter inzage

Logo Buren

Het college van burgemeester en wethouders van Buren heeft in de vergadering van 8 december 2020 besloten om het ontwerpwijzigingsplan ‘Lienden, Veldstraat 2a’ ter inzage te leggen.

Wat maakt dit wijzigingsplan mogelijk?

Met dit wijzigingsplan wordt het agrarisch bouwvlak van het grondgebonden agrarisch boomteeltbedrijf ter plaatse vergroot en gewijzigd.

Hoe is het kostenverhaal geregeld?

Met initiatiefnemer is een anterieure overeenkomst gesloten. Hiermee is het kostenverhaal anderszins verzekerd. Gelijktijdig met het ontwerpwijzigingsplan wordt een zakelijke beschrijving van deze overeenkomst ter inzage gelegd.

Hoe kunt u het wijzigingsplan bekijken?

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Lienden, Veldstraat 2a’ ligt 6 weken ter inzage. De periode start op donderdag 17 december 2020 en loopt tot en met woensdag 27 januari 2021. U kunt in deze periode de stukken bekijken bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Het plan is ook online te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl 

Het plan IDN-nummer is: NL.IMRO.0214.LIEVeldstraat2a-BON1

Hoe kunt u reageren op het plan?

Tot en met woensdag 27 januari 2021 kunt u reageren op het plan. Iedereen kan zijn mening geven over het ontwerpwijzigingsplan.

Uw zienswijze kunt u:

1. Toesturen aan het college van burgemeester en wethouders. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik;

2. Mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van het Domein Ruimte. Zij zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente Buren: 14 0344 (alleen die zes cijfers).

 

Maurik, 16 december 2020

Gemeente Buren

Naar boven