Ontwerpwijzigingsplan ‘Vlasroot-Riethovensedijk’

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Vlasroot-Riethovensedijk ’ met de daarbij behorende stukken van vrijdag 18 december 2020 tot en met donderdag 28 januari 2021, tijdens openingsuren, voor iedereen ter inzage ligt in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1).

Dit wijzigingsplan voorziet in een wijziging van de bestemming van twee percelen gelegen nabij de Vlasrootse Vennen. Eén perceel is gelegen ten oosten van de Riethovensedijk en één perceel ten zuidoosten van de Broekhovenseweg. De bestemmingen wijzigen van een agrarische bestemming naar een natuurbestemming.

Daarnaast is het ontwerpwijzigingsplan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam ‘Vlasroot-Riethovensedijk’.

Tijdens de inzagetermijn kan een belanghebbende schriftelijk (voorkeur) of mondeling op het ontwerpwijzigingsplan reageren door een zienswijze in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. In de zienswijze moet u duidelijk aangeven over welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan het gaat.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente, afdeling Regie en Ontwikkeling, via telefoonnummer 14 040.

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

Naar boven