Gemeente Haarlem - ontwerp Reparatieplan C Haarlem 2020

Logo Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp Reparatieplan C Haarlem 2020 vanaf woensdag 16 december 2020 ter inzage ligt tot en met 26 januari 2021.

Toelichting

Het Reparatieplan (met nummer NL.IMRO.0392. BP0120005-on01 ) herstelt onvolkomenheden in andere bestemmingsplannen. Daarnaast zijn er onder andere regels opgenomen over het reguleren van verschillende woonvormen, het behoud van het aanzien van beeldbepalende panden en het gebruik van snippergroen. Op 1 januari 2022 treedt de Omgevingswet in werking. Volgens deze wet vormen de bestemmingsplannen samen het eerste omgevingsplan. De bijgewerkte bestemmingsplannen dragen bij aan de voorbereidingen op de Omgevingswet. Voor een overzicht van de exacte locaties verwijzen wij naar hoofdstuk 2 van de toelichting van het Reparatieplan.

Inzage

Het ontwerp Reparatieplan kan vanaf 16 december 2020 worden geraadpleegd:

  • In de publiekshal Raakspoort, Zijlvest 39 in Haarlem.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 16 december 2020 zes weken ter inzage. Wilt u een afspraak maken om het reparatieplan in te zien? Dit kan via de website www.haarlem.nl of telefoonnummer 14023. Wij adviseren u bij het maken van de afspraak rekening te houden met de termijn waarbinnen een zienswijze kan worden ingediend.

Zienswijzen 

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze indienen over het ontwerp bestemmingsplan. Een zienswijze per e-mail versturen kan naar bestemmingsplannen@haarlem.nl. Dient u liever schriftelijk een zienswijze in? De brief kan verstuurd worden naar Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. dhr. N.C. Brink. Een zienswijze moet voorzien zijn van uw naam, adres, datum en de naam van het ontwerp bestemmingsplan. Beantwoording van de zienswijzen wordt als onderdeel van het besluit gepubliceerd op internet, inclusief de namen van de indieners. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam dan kunt u dit vermelden bij het indienen van de zienswijze.

Naar boven