Wijziging Interim omgevingsverordening - kaartaanpassingen 2

Logo Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben in hun vergadering van 8 december 2020 de ‘Wijziging Interim omgevingsverordening - kaartaanpassingen 2’ met planidn: NL.IMRO.9930.IOVwijzkaarten2-va01 vastgesteld.

Inhoud wijziging Interim omgevingsverordening

Het ontwerp van de Wijziging Interim omgevingsverordening - kaartaanpassingen 2 bevat wijzigingen en correcties die onder de bevoegdheid van Gedeputeerde Staten vallen. Het merendeel van de wijzigingen heeft betrekking op de grenzen van het Natuur Netwerk Brabant. Dit naar aanleiding van wijzigingen in het Natuurbeheerplan, dat is vastgesteld op 29 september 2020. De tekst van het Natuurbeheerplan is als bijlage bij de toelichting gevoegd.

Samenhang met Natuurbeheerplan 202 1

Welk type natuur binnen de grenzen van het Natuur Netwerk Brabant (NNB) aanwezig is of moet worden gerealiseerd is in het Natuurbeheerplan opgenomen. De in het Natuurbeheerplan opgenomen natuurdoelen zijn van belang voor subsidiemogelijkheden. De grenzen van het NNB in de Verordening ruimte en het Natuurbeheerplan worden op elkaar afgestemd. Daarom staan grenswijzigingen uit het Natuurbeheerplan 2021 in de kaartaanpassing voor de Interim omgevingsverordening.

Beschikbaarheid en inzage

U kunt de Wijziging Interim omgevingsverordening - kaartaanpassingen 2 raadplegen via:

U kunt informatie over het Natuurbeheerplan raadplegen via www.brabant.nl/natuurbeheerplan. Het kaartmateriaal van het Natuurbeheerplan met onder andere een verschillenkaart vindt u in een viewer.

Geen beroep

Tegen de wijziging van de Interim omgevingsverordening Noord-Brabant kan geen beroep worden ingesteld.

's Hertogenbosch, mei 2020

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Naar boven