Vaststelling bestemmingsplan Kleine kernen, wijzigingsplan Beerzerweg 23, Beerze

Logo Ommen

Het bestemmingsplan ‘Kleine kernen, wijzigingsplan Beerzerweg 23, Beerze’ is door het college vastgesteld, en is gedurende 6 weken ter raadpleging in te zien (van 10 december 2020 tot en met 20 januari 2020). De laatste dag van de termijn is 18 november 2020. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Beerzerweg 23 te Beerze. Het betreft een wijziging van ‘Agrarische met waarden’ met naar ‘Wonen’. Het bestemmingsplan is bedoeld om de feitelijke situatie planologisch vast te leggen. 

 

Waar in te zien?

Het bestemmingsplan wordt, met ingang van donderdag 10 december 2020, op de volgende wijzen ter raadpleging beschikbaar gesteld:

 

Beroep

Er is vanaf 21 mei 2020 is beroep door belanghebbenden mogelijk tegen de beslissing. Dit doet u bij de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Voor overige informatie verwijzen wij naar de publicatie in het gemeenteblad (Ommer Nieuws).

 

Het niet of niet tijdig indienen van beroep heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

 

Naar boven