Ontwerpbesluit ‘Omgevingsvergunning Lievelderweg 26, Lichtenvoorde’

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat de aanvraag om omgevingsvergunning met de ruimtelijke onderbouwing voor het perceel Lievelderweg 26 te Lichtenvoorde met ingang van 11 december 2020 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht). De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteit “bouwen” en “handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening”. De omgevingsvergunning voorziet in de realisatie van een woning op het perceel Lievelderweg 26 te Lichtenvoorde.

Ontwerpbesluit tot vaststelling hogere grenswaarde (Wet geluidhinder)

Om de bouw van een woning op de locatie Lievelderweg 26 te Lichtenvoorde mogelijk te maken is het nodig om een zogenaamde hogere grenswaarde Wet geluidhinder vast te stellen. Het verzoek tot vaststelling ingevolge artikel 110a van de Wet geluidhinder van hogere waarden voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting ten behoeve van de omgevingsvergunning ‘Lievelderweg 26 Lichtenvoorde’ betreft de hogere waarden geluid ten gevolge van het verkeer op de aangrenzende weg Lievelderweg.

Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 21 januari 2021. Het plan kan op afspraak worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde.

Ook kunt u het plan hier digitaal raadplegen of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. Het plan heeft het plannummer NL.IMRO.1586.PBLIC106-OW01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393459), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent de omgevingsvergunning naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

 

Naar boven