Ontwerp bestemmingsplan Woonwijken Groenlo, herziening Lichtenvoordseweg 9-11 Groenlo’

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend:

Met ingang van 11 december 2020 ligt voor een termijn van 6 weken, dus tot en met 21 januari 2021, voor iedereen ter inzage (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening) het ontwerp bestemmingsplan ‘Woonwijken Groenlo, herziening Lichtenvoordseweg 9-11 Groenlo’

Bestemmingsplan

Op het perceel wordt de bedrijfsbestemming gewijzigd naar een woonbestemming. Daarnaast wordt een bedrijf aan huis mogelijk gemaakt.

Voor een dergelijke ontwikkeling dient op grond van de Wet ruimtelijke ordening tegelijk met het bestemmingsplan een exploitatieplan te worden vastgesteld, tenzij de economische uitvoerbaarheid anderszins door middel van een exploitatieovereenkomst is verzekerd. De initiatiefnemer zal met de gemeente een overeenkomst afsluiten.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. U kunt het bestemmingsplan ook in de centrale hal digitaal raadplegen of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. Het digitale kenmerk van het plan is “NL.IMRO.1586. BPGRO506-OW01”.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-39 35 56), en gemotiveerd zijn zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

 

]

Naar boven