Gemeente IJsselstein - ontwerp omgevingsvergunning - Panoven naast 95, IJsselstein

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van de gemeente IJsselstein maken bekend dat bovengenoemde ontwerp omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken met ingang van donderdag 10 december 2020 t/m woensdag 20 januari 2021 voor iedereen ter inzage ligt.

Ontwerp omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning maakt de bouw van een nieuwe woning mogelijk.

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan ‘Panoven c.a.’ om bovengenoemd bouwplan mogelijk te maken.

Zienswijzen

Met ingang van donderdag 10 december 2020 ligt de ontwerp omgevingsvergunning inclusief bijbehorende stukken gedurende 6 weken (tot en met woensdag 20 januari 2021) ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor Overtoom 1 te IJsselstein. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via de nationale website www.ruimtelijkeplannen.nl via IDN NL.IMRO.0353.OvPanovennaast95-CO01.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen. Schriftelijke reacties (niet per e-mail) kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente IJsselstein, p/a Omgevingsdienst Regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Panoven naast 95 (te voorzien van huisnummer 97). Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met mevrouw H. Schefferlie van de Gemeente IJsselstein via 14 030.

 

Naar boven