ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING VAN OGTROPWEG 16, BUNKER

Logo Beverwijk

Burgemeester en wethouders van Beverwijk maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning (nr. 2020WB0171) te verlenen voor het wijzigen van een gemeentelijk monument, bouwen en de functiewijziging van N-NLW / Natuur – Natuur en Landschapswaarden naar Atelier.

De projectlocatie ‘renovatie bunker’ is gelegen in het geldende bestemmingsplan Wijk aan Zee, vastgesteld 31 januari 2019. Momenteel verkeert de bunker in slechte staat van onderhoud en is het opknappen van de bunker om deze in stand te laten en / om verval te voorkomen noodzakelijk. De renovatie bestaat uit groot onderhoud aan de bunker en het aanbrengen van drie vensteropeningen in de bij het bunkercomplex behorende (uitkijk)toren aan de zeezijde.

Zienswijze

De termijn gedurende welke de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt is zes weken, deze begint op vrijdag 11 december 2020 en eindigt op donderdag 21 januari 2020. Binnen deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen.

In verband met Covid-19 verzoeken wij u voor het fysiek inzien van de stukken een afspraak te maken via telefoonnummer 0251-256 256. Op werkdagen is de ontwerp-omgevingsvergunning inclusief alle bijbehorende stukken in te zien bij het Centraal Publieksbureau van het Stadshuis van Beverwijk, Stationsplein 48. Het Centraal Publieksbureau is op dinsdag geopend van 9.00 tot 12.30 uur, op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur en op de overige werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur.

U kunt uw zienswijze zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Beverwijk, postbus 450, 1940 AL Beverwijk. Als u ervoor kiest uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met mw. mr. E. Kara via telefoonnummer 0251-256 256. Er zal dan een afspraak worden ingepland.

Na verwerking van eventueel naar voren gebrachte zienswijzen neemt het college van burgemeester en wethouders een besluit omtrent de omgevingsvergunning. Indien ons college besluit om de omgevingsvergunning te verlenen, wordt de omgevingsvergunning ter inzage gelegd. Belanghebbenden kunnen dan gedurende zes weken beroep instellen bij Rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem.

Beverwijk, 10 december 2020

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beverwijk

 

Naar boven