Gemeente Ermelo - verlening omgevingsvergunning uitgebreide procedure - bouwen van een woning met een bijgebouw en het aanleggen van een in-/uitrit - Julianalaan ongenummerd nabij nummer 104, Ermelo

Logo Ermelo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ermelo maken bekend dat zij hebben besloten om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen:

Julianalaan ongenummerd (nabij nummer 104) te Ermelo (3853 KL) voor het bouwen van een woning met een bijgebouw en het aanleggen van een in-/uitrit. Aan de te bouwen woning is het huisnummer Julianalaan 106 te Ermelo toegekend (postcode 3853 KL Ermelo).

Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het afwijken van het bestemmingsplan.

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • -

    het (ver)bouwen van een bouwwerk;

  • -

    het maken, veranderen of gebruiken van een uitweg;

  • -

    het handelen in strijd met regels voor ruimtelijke ordening (bestemmingsplan).

Wij hebben besloten de omgevingsvergunning te verlenen voor bovenstaande activiteiten.

Procedure en beroep

Deze omgevingsvergunning is voorbereid volgens de uitgebreide procedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 Awb. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het afwijken van het bestemmingsplan. De omgevingsvergunning bevat een projectafwijkingsbesluit als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

Vanaf 1 oktober 2020 heeft er een ontwerp-omgevingsvergunning gedurende een periode van 6 weken ter inzage gelegen. In deze periode konden er zienswijzen worden ingediend ten aanzien van dit bouwplan. Van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen is geen gebruik gemaakt.

Ten opzichte van de ontwerp omgevingsvergunning is de definitieve omgevingsvergunning ongewijzigd vastgesteld.

De aanvraag, de omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 10 december 2020 gedurende 6 weken ter inzage bij de gemeente Ermelo. Deze omgevingsvergunning, met identificatienummer b_NL.IMRO.0233.OVJulianalaan104-0401, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-online). Belanghebbenden kunnen gedurende hierboven vermelde termijn beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Een belanghebbende moet dit beroep indienen bij de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van dit besluit niet uit. Als er gelet op de belangen van de belanghebbende spoed is vereist, bestaat er de mogelijkheid om na indiening van een beroepschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Informatie: Gemeente Ermelo, telefoon 0341 56 72 32.

Ermelo, 9 december 2020

 

Naar boven