Voorbereidingsbesluit Wonen in bestemmingsplan

Logo Smallingerland

 

Het college van burgemeester en wethouders van Smallingerland maakt ingevolge artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Smallingerland op dinsdag 1 december 2020 heeft besloten een tweede voorbereidingsbesluit 'Wonen' te nemen voor het gehele plangebied Smallingerland.

 

De gemeenteraad heeft besloten te bepalen dat het verboden is, het gebruik van gronden of bouwwerken, of een deel daarvan te wijzigen met het doel woningen te splitsen of deze om te zetten in (on)zelfstandige woonruimtes voor zover dit gebruik niet legaal bestaat op de dag van inwerkingtreding van het eerste voorbereidingsbesluit welke in werking trad op 10 december 2019.

 

Het tweede voorbereidingsbesluit treedt op donderdag 10 december 2020 in werking en ligt vanaf dat moment voor iedereen, gedurende 6 weken tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis. Ook is het stuk te raadplegen via internet op www.smallingerland.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl met het planid NL.IMRO.0090.VB2019GSL006-0401. Het is niet mogelijk tegen dit voorbereidingsbesluit bezwaar of beroep in te stellen.

 

ONTW/TDR

 

Naar boven