Ontwerp omgevingsvergunning Bethlehemlaan 18 te Hillegom

Logo Hillegom

Burgemeester en wethouders van gemeente Hillegom maken bekend dat, gelet op artikel 2.1, 2.10, en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de ontwerp omgevingsvergunning voor het wijzigen van gebruik van een bedrijfswoning naar een particuliere/burgerwoning te Hillegom ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied betreft de woning op het adres Bethlehemlaan 18 in Hillegom, kadastraal bekend als Hillegom, sectie B, onder nummers 5844.

Inhoud plan

De op 28 juli 2020 ingediende aanvraag omgevingsvergunning heeft betrekking op het wijzigen van gebruik van een bedrijfswoning naar een particuliere/burgerwoning.

Op grond van voorliggende ruimtelijke onderbouwing voor het plan, die onderdeel uitmaakt van de aanvraag omgevingsvergunning, is er sprake van een goede ruimtelijke ordening.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en alle daarbij behorende stukken liggen van 9 december 2020 t/m 20 januari 2021 voor eenieder ter inzage.

Inzien De ontwerpvergunning met bijbehorende stukken ligt ter inzage in het gemeentehuis in Hillegom, aan Hoofdstraat 115. Vanwege de coronamaatregelen werken wij alleen op afspraak. Wanneer u langs wilt komen om de ontwerp omgevingsvergunning in te zien, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met Edwin Koek of Elske Kraay via het algemene telefoonnummer 14 0252.

U kunt ook kijken op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl voor de authentieke digitale bestanden. De IMRO code van het plan is: NL.IMRO.0534.OMGVBethlehemln18-on01.

(N.B. Als er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie op www.ruimtelijkeplannen.nl beslissend).

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180AA Hillegom, tel. 14 0252.

Informatie Voor vragen en informatie over het plan kunt u contact opnemen met Edwin Koek van domein Publieksservice of Elske Kraay van domein Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 14 0252 of via e-mail: e.koek@hltsamen.nl, of e.kraay@hltsamen.nl.

 

Naar boven