Gemeente Cuijk - ontwerpbestemmingsplan ter inzagelegging - Raamweg, Cuijk

Logo Cuijk

TER INZAGELEGGING

ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘RAAMWEG CUIJK/

VERKOOP- EN ANTERIEURE OVEREENKOMST

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken - overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening - bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Raamweg Cuijk’ ter inzage wordt gelegd.

Inhoud bestemmingsplan:

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van een (fastfood)restaurant met terras, een zogenaamde ‘drive thru lane’ met 2 wachtplekken, 45 parkeerplaatsen en een reclamemast van maximaal 51 meter hoog.

Tevens maken burgemeester en wethouders van Cuijk - overeenkomstig artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening - bekend, dat ten behoeve van dit ontwerpbestemmingsplan een verkoop- en anterieure overeenkomst is aangegaan en de zakelijke beschrijving van de inhoud daarvan ter inzage worden gelegd bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Aanvullend wordt bekendgemaakt, dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Raamweg Cuijk’ de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat het kostenverhaal - gelet op de gesloten verkoop- en anterieure overeenkomst - anderszins is verzekerd. Er wordt derhalve geen ontwerpexploitatieplan ter inzage gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken, alsmede de zakelijke beschrijving van de inhoud van de gesloten verkoop- en anterieure overeenkomst, liggen zes weken ter inzage van woensdag 9 december 2020 tot en met dinsdag 19 januari 2021. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met behorende stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BPCuRaamwegCuijk-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Cuijk, per postadres: postbus 7, 5360 AA GRAVE onder vermelding van het kenmerk ‘zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Raamweg Cuijk’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid via telefoonnummer 0485 – 396600. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Tegen de gesloten verkoop- en anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen rechtsmiddelen, zoals zienswijzen, bezwaren of beroep op grond van de Algemene wet bestuursrecht of de Wet ruimtelijke ordening worden aangewend.

Cuijk, 8 december 2020

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

Naar boven