Uitwerkingsplan ‘Hoofddorp Tudorpark I’

Logo Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat zij bij besluit van

1 december, nummer 2020.0003166, het uitwerkingsplan ‘Hoofddorp Tudorpark I’ gewijzigd hebben vastgesteld. Het uitwerkingsplan heeft de planidentificatie ‘NL.IMRO.0394.UPGhfdtudorparkI-C001’en is conform de artikelen 1.2.1 tot en met 1.2.5 van het Besluit ruimtelijke ordening in elektronische vorm vastgelegd en in die vorm vastgesteld.

Tegen het ontwerpuitwerkingsplan zijn twee zienswijzen ingediend.

Het uitwerkingsplan

Het plangebied wordt, binnen Hoofddorp Tudorpark als geheel, in het zuiden begrensd door de Bennebroekerweg, in het noorden door het plan Nassaupark (koningin Maximalaan) en het sportpark Toolenburg (Hoofdweg westzijde), aan de westzijde door het uitwerkingsplan Hoofddorp Tudorpark H en aan de oostzijde door het bestemmingsplan Hoofddorp Tudorgardens. Voor deze locatie bevat het bestemmingsplan ‘Hoofddorp Tudorpark en omgeving’ een uitwerkingsverplichting. Daarvan wordt gebruik gemaakt om de bouw van ongeveer 370 woningen mogelijk te maken.

postcode: 2135 XH

Inzien

Het vaststellingsbesluit en het uitwerkingsplan (verbeelding, regels, toelichting) kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro.

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Op afspraak zijn deze stukken dagelijks in te zien van 9-17 uur. Een afspraak maakt u via 0900-1852. Het is niet uit te sluiten dat vanwege maatregelen ten aanzien van het coronavirus nadere beperkingen worden gesteld aan het inzien van de stukken op het raadhuis.

De terinzagelegging begint 11 december 2020 en duurt zes weken.

Beroep

Binnen de zes weken waarin de stukken ter visie liggen, kunnen belanghebbenden die een zienswijze naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van

State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook is het mogelijk om digitaal beroep in te stellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Digitaal beroep instellen is alleen mogelijk voor burgers.

Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde inzagetermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld, kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Indien het verzoek om voorlopige voorziening tijdens de beroepstermijn is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Voor het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven