Ontwerpbestemmingsplan “Provincialeweg 4b” te Vortum-Mullem”, tevens voornemen tot indiening van verzoek om herbegrenzing stedelijk gebied.

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Provincialeweg 4b” (postcode: 5827AB).

Het ontwerpbestemmingsplan, dat voorziet in de bouw van een drietal nieuwe woningen, ligt met ingang van 9 december 2020 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nlen www.boxmeer.nl/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tot en met 19 januari 2021 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft al eerder ter inzage gelegen, maar per abuis is toen niet vermeld dat voor de realisering van dit plan tevens een wijziging van de begrenzing van het (door de provincie vastgestelde) stedelijk gebied nodig is. In verband hiermee zijn burgemeester en wethouders voornemens een hiertoe strekkend verzoek in te dienen bij de provincie Noord-Brabant.

Eveneens tot en met 19 januari 2021 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen tegen het voornemen om een verzoek bij de provincie in te dienen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, vragen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Economie.

 

Naar boven