Ontwerp Zuidbroek uitwerking en wijziging 42

Logo Apeldoorn

 

Van 10 december 2020 tot en met 20 januari 2021 ligt het ontwerp van Zuidbroek uitwerking en wijziging 42 met identificatiecode NL.IMRO.0200.up1044-ont1 ter inzage. Het ontwerp van het uitwerkings- en wijzigingsplan heeft betrekking op 2 uitwerkingen in Zuidbroek, deelgebied Het Rooster, te weten 16 woningen (in twee blokken van 8 aaneengesloten woningen in tweebouwlagen aan Satijnzwam) en 4 twee onder-een-kapwoningen aan Vliegenzwam. Daarnaast betreft het plan een wijziging van het bestemmingsplan Zuidbroek van een reeds eerder gedoogde woning aan Nijbroekseweg 34. Dit laatste op grond van de binnenplanse wijzigingsbevoegdheid in bestemmingsplan Zuidbroek, waarbij voor een perceel het aantal woningen kan worden gewijzigd naar meer dan 1.

Tijdens de periode waarin het ontwerp van het Zuidbroek uitwerking en wijziging 42 ter inzage ligt kunnen belanghebbende een zienswijze over het ontwerp-plan geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp Zuidbroek uitwerking en wijziging 42'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met de heer W. Weskamp telefoonnummer 14055.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Het digitale uitwerkings- en wijzigingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Bestemmingsplannen.

Het ontwerp van het Zuidbroek uitwerking en wijziging 42 ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. Vanwege het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus willen wij het aantal afspraken in het stadhuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om (online) een fysieke afspraak te maken bij het Omgevingsloket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W. Weskamp op telefoonnummer 14055 of via mail w.weskamp@apeldoorn.nl

Apeldoorn, 9 december 2020

Naar boven