Gemeente Midden-Delfland - Ontwerpbesluit omgevingsvergunning - het uitbreiden van de winkel en het wijzigen van de inrichting aan de Hooipolderweg 1, Den Hoorn

Logo Midden-Delfland
  • -

    Het uitbreiden van de winkel en het wijzigen van de inrichting aan de Hooipolderweg 1, 2635 CZ Den Hoorn (22-01-2020) (Z-HZ_WABO-2018-0596). 

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ligt ter inzage

Vanaf 31 januari 2020 ligt het ontwerpbesluit ter inzage voor de periode van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.  

Het ontwerpbesluit kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl >Actueel>Stukken ter inzage  

Indienen zienswijzen

Belanghebbenden kunnen, gedurende de termijn van ter inzage ligging, zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit kenbaar maken. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. De schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden.

 U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Dit formulier vindt u op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven