Vastgesteld wijzigingsplan ‘Roswinkel, Roswinkelerstraat 153’

Logo Emmen

 

Burgemeester en wethouders van Emmen hebben op 24 november 2020 het wijzigingsplan ‘Roswinkel, Roswinkelerstraat 153’ met planidentificatienummer ‘NL.IMRO.0114.2020013-W701’ vastgesteld. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan met bijbehorende stukken van 9 december 2020 tot en met 19 januari 2021 bekijken bij het Klant Contact Centrum op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het plan wijzigt de bestemming van horeca naar wonen voor het perceel Roswinkelerstraat 153 in Roswinkel.

 

Beroep

Van 9 december 2020 tot en met 19 januari 2021 kan beroep worden ingesteld door de volgende belanghebbenden:

  • Als u op tijd een zienswijze heeft opgestuurd tegen het ontwerp wijzigingsplan;

  • Als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet op tijd een zienswijze kon opsturen tegen het ontwerp wijzigingsplan.

  • Als u in beroep gaat tegen de eventuele wijzigingen die aangebracht zijn op het moment van vaststellen van het wijzigingsplan.

 

Het beroepschrift stuurt u aan: Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Voor meer informatie over hoe u een beroepschrift opstuurt, gaat u naar de website www.raadvanstate.nl.

 

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking op 20 januari 2021. Als u beroep instelt heeft dit geen schorsende werking. U kunt daarom de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State naast uw beroep verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Indien dit verzoek binnen bovengenoemde termijn is ingediend, dan treedt het wijzigingsplan niet eerder in werking dan voordat op het verzoek om een voorlopige voorziening is beslist.

 

Emmen, 8 december 2020

burgemeester en wethouders van Emmen

Naar boven