Ontwerpbestemmingsplan "Transformatie locatie Schreven, Groesbeek"

Logo Berg en Dal

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Transformatie locatie Schreven, Groesbeek” gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het plan

Het bestemmingsplan gaat over de herontwikkeling van de locatie Schreven van bedrijvigheid naar wonen. De locatie is gelegen voor de Kloosterstraat 44, 44a en 44b in Groesbeek. Het plan biedt ruimte aan de bouw van 31 grondgebonden woningen. Daarnaast voorziet het plan in het doortrekken van de Gooiseweg naar de Spoorlaan. Hierdoor wordt de verkeersstructuur rondom het centrum van Groesbeek verbeterd.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan "Transformatie locatie Schreven, Groesbeek" ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van dinsdag 8 december 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Het plan is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar op:

- http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1945.BPSchreven-ONW1

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan op afspraak in te zien in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Groesbeek. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer T. Onderstal, telefoonnummer 06 14 62 49 21.

Zienswijzen

Een ieder kan binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen. Voor meer informatie of het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met het Team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 024.

Groesbeek, 7 december 2020

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal

Namens deze:

A. Franssen,teamleider Ruimtelijke Ordening

Naar boven