Rectificatie terinzagelegging Wijzigingsplan ‘Buitengebied Noord 2e wijziging’

Logo Haarlemmermeer

In verband met een technische storing heeft het wijzigingsplan ‘Buitengebied Noord 2e wijziging’ de eerste week niet op www.ruimtelijkeplannen.nl gestaan. We leggen het wijzigingsplan daarom opnieuw ter inzage.

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat zij bij besluit van 10 november 2020, nummer 2020.0002928, het wijzigingsplan ‘Buitengebied Noord 2e wijziging’ met de planidentificatie NL.IMRO.0394.WPGlgbbgnrd2ewijz-C001 hebben vastgesteld. Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan wijzigt de bestemming ‘Agrarisch’ naar een woonbestemming en maakt de omzetting van twee niet meer in gebruik zijnde agrarische woningen naar burgerwoningen mogelijk op het perceel Kromme Spieringweg 355 te Vijfhuizen.

Inzien

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan (verbeelding, regels, toelichting) kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro.

De stukken liggen ook ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp, Raadhuisplein 1. Op afspraak zijn deze dagelijks in te zien van 9 -17 uur. Een afspraak hiervoor maakt u via 0900 – 1852. Het is niet uit te sluiten dat vanwege maatregelen ten aanzien van het coronavirus nadere beperkingen worden gesteld aan het inzien van de stukken op het raadhuis.

De terinzagelegging begint op 5 december 2020 en duurt zes weken.

Beroep

Binnen de zes weken waarin de stukken ter visie liggen, kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde inzagetermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld, kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Indien het verzoek om voorlopige voorziening tijdens de beroepstermijn is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. ]

Naar boven