Vaststelling structuurvisie ‘Enkcoterrein & omgeving’

Logo Rijssen-Holten

De structuurvisie ‘Enkcoterrein & omgeving’ is door de gemeenteraad vastgesteld op 28 mei 2020.

 

De structuurvisie ‘Enkcoterrein & omgeving’ is door middel van een intensief participatieproject tot stand gekomen. De visie schept duidelijkheid voor burgers, ondernemers, instellingen en andere overheden over de door het gemeentebestuur gewenste ontwikkelingsrichting van het voormalige Enkcoterrein en haar omgeving in Holten en de prioriteiten die het bestuur hierbij stelt. De vastgestelde structuurvisie brengt beleid en ontwikkelingen in kaart en met elkaar in verband; het biedt een totaalperspectief voor het Enkcoterrein en haar omgeving in Holten.

 

Binnenkort wordt gestart met het opstellen van de inrichtingschets van het Enkcoterrein. U kunt hierover meedenken. Houd hiervoor de gemeentelijke website in de gaten.

 

De structuurvisie ‘Enkcoterrein & omgeving’ kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1742.SVHW2019003-0401 en op www.rijssen-holten.nl/bekendmakingen. De digitale bestanden zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.rijssen-holten.org/plannen/NL.IMRO.1742.SVHW2019003-/NL.IMRO.1742.SVHW2019003-0401/.

 

Rijssen, december 2020

College van burgemeester en wethouders van de gemeente Rijssen-Holten

Namens deze:

A.C. Hofland, burgemeester

A.C. van Eck, gemeentesecretaris

Naar boven