Ontwerp bestemmingsplan ‘Peperstraat 8 Godlinze"

Logo Delfzijl

 

Het ontwerp bestemmingsplan 'Peperstraat 8 Godlinze' regelt een juist planologisch kader voor het perceel aangezien deze qua bestemming onjuist is vastgelegd in het vigerende bestemmingsplan "Bierum-Losdorp-Godlinze'.

 

Ter inzage

Het plan ligt van 10 december 2020 tot en met 21 januari 2021 ter inzage. Vanwege de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus, kunt u alleen voor noodzakelijke zaken terecht in het gemeentehuis. Daarom wordt de voorkeur gegeven aan digitale inzage. Het bestemmingsplan is te vinden via de link www.delfzijl.nl/bestemmingsplannen. De digitale versie van een bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan. Geeft u er toch voorkeur aan om de papieren versie in te zien, dan kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596. Onze medewerkers gaan met u op zoek naar een oplossing.

 

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl of mailen naar: gemeente@delfzijl.nl. Vermeld in uw brief of e-mail uw naam, adres en woonplaats en vermeld bovenaan uw brief of in uw e-mail bij onderwerp "zienswijze bestemmingsplan Peperstraat 8 Godlinze". Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0596) 63 93 40.

 

Naar boven