Kennisgeving ontwerpbesluit hogere waarde t.b.v. 60 woningen Souburg Noord fase 3 te Oost-Souburg

Logo Vlissingen

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend, dat zij, op grond van Afd. 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 110a van de Wet geluidhinder, voornemens zijn ten behoeve van de realisatie van dit project dienen hogere waarden te worden vastgesteld in gevolge de Wet Geluidhinder.

Hiertoe liggen de volgende stukken met ingang van 3 december 2020 gedurende zes weken (dus t/m 13 januari 2021) ter inzage in het stadhuis van Vlissingen, Paul Krugerstraat 1.

  • 1.

    Ontwerpbesluit over te gaan tot het vaststellen van hogere waarden als gevolg van het wegverkeerslawaai op grond van artikel 110a van de Wet Geluidhinder voor het 60 woningen in Souburg Noord fase 3.

Ontwerpbesluit vaststellen hogere waarden

Dit besluit geldt voor het perceel dat kadastraal bekend staat als Vlissingen sectie Q nummer 1271. Het plangebied ligt gedeeltelijk binnen de geluidzone van de Rijksweg A58. Ingevolge artikel 110a van de Wet Geluidhinder wordt het ontwerpbesluit tot het vaststellen van hogere waarden voor 60 woningen in Souburg Noord fase 3 als gevolg van het wegverkeerslawaai ter inzage gelegd.

Inzien

U kunt de stukken elke werkdag tijdens kantooruren inzien, op afspraak, inzien (dhr. W. Huige, tel. 01180-487339 of e-mail whuige@vlissingen.nl). De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.vlissingen.nl/bekendmakingen.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Vlissingen, Postbus 3000, 4380 GV VLISSINGEN t.a.v het Team Fysiek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met dhr. W. Huige.

Wij wijzen u erop, dat alleen beroep tegen de definitieve beschikking kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit en belanghebbende is.

Vlissingen, 3 december 2020

Burgemeester en wethouders van Vlissingen,

Namens deze:

de burgemeester, drs. A.R.B. van den Tillaar

de secretaris, mr. drs. ing. M. van Vliet

Naar boven