Omgevingsvergunning Beekstraat 10 te Apeldoorn voor het gebruiken van het pand ten behoeve van een micro-bierbrouwerij

Logo Apeldoorn

Wabonummer: D19-022251

 

Vanaf 31 januari 2020 ligt gedurende 6 weken ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders met identificatiecode NL.IMRO.0200.ov1037-vas1 van 28 januari 2020 voor het gebruiken van het pand ten behoeve van een micro-bierbrouwerij en het afwijken van het bestemmingsplan Binnenstad-West op het perceel Beekstraat 10 te Apeldoorn.

 

Tegen het ontwerp-besluit zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Ook hebben burgemeester en wethouders bij het nemen van het besluit geen wijzigingen in de omgevingsvergunning aangebracht. Daarom kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren te brengen, beroep instellen.

Tot en met 13 maart 2020 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het indienen van een beroepschrift schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Het besluit en de ruimtelijke onderbouwing zijn in elektronische vorm te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl .

 

De omgevingsvergunning met alle bijbehorende stukken ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u er meer over vertellen. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

 

 

Apeldoorn, 27 januari 2020

Naar boven