Gemeente Wijk bij Duurstede - verlening omgevingsvergunning Wabo uitgebreide voorbereidingsprocedure - zonneveld Wijkerbroek Oost, Wijk bij Duurstede

Logo Wijk bij Duurstede

Burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maken bekend dat zij hebben besloten met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2015’ en een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van zonneveld Wijkerbroek Oost. Het projectgebied wordt aan de noordzijde begrensd door het Amsterdam-Rijnkanaal. Aan de zuidoostkant van het projectgebied loopt de Romeinenlaan en aan de noordwestkant de Broekweg.

Raadplegen van de stukken

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 3 december 2020 ter inzage en kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Klik op ‘plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘plannaam of -nummer’, dan kunt u zoeken op nummer: NL.IMRO.0352.bgbzonwijkbroost-pva1

U kunt ook deze link kopiëren in uw browser:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0352.bgbzonwijkbroost-pva1

Beroep en voorlopige voorziening

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, kunnen een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Het beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Om opschorting te bereiken kunt u gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) vragen bij de voorzieningenrechter. Het verzoekschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Midden Nederland te Utrecht, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen. U dient er rekening mee te houden dat u bij de rechtbank griffierecht verschuldigd bent.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en vangt aan op 4 december 2020. De mogelijkheid bestaat om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen via het digitale loket op www.loket.rechtspraak.nl. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Kenmerk gemeente WbD: 2020-433

 

Naar boven