Ontwerpbestemmingsplan '3e herziening Staart, locatie bouwhoogte silo's' ter inzage

Logo Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het ontwerpbestemmingsplan '3e herziening Staart, locatie bouwhoogte silo's.' (NL.IMRO.0505.BP187Herzhoogsilo-2301) met bijbehorende stukken met ingang van 3 december 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen.

Het plan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Het plangebied ligt in de wijk Staart, aan de kop van de Grevelingenweg.

Om op dit perceel de vestiging van een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie mogelijk te maken is het wenselijk de toegestane bouwhoogte te verhogen.  

De herziening maakt het mogelijk om voor silo's de toegestane maximale bouwhoogte van 15 meter te verhogen naar 25 meter.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging (t/m 14 januari 2021) bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerp naar voren brengen (adres: Gemeenteraad van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan '3e herziening Staart, bouwhoogte silo's'.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 7 januari een telefonische afspraak te worden gemaakt, tel. (078) 7704916.

 

Dordrecht, 2 december 2020

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven