Omgevingsvergunning bouw woning Lage Zandschel 1A te Kaatsheuvel

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.OVLageZandschel1A-VA01

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loon op Zand maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 24 november 2020 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een woning op het perceel Lage Zandschel 1A te Kaatsheuvel, tussen Zuidhollandsedijk 75A en Lage Zandschel 1, kadastraal perceel: sectie P, nummers 1052 en 1062 (gedeeltelijk).

De omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ (planologisch strijdig gebruik), ‘Bouwen van een bouwwerk’ (bouwen) en uitrit aanleggen of veranderen en is geregistreerd onder vergunningnummer UV – 20191305.

Vergunning inzien

U kunt de vergunning inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier. Ook kunt u de stukken bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (plannummer: NL.IMRO.0809.OVLageZandschel1A-VA01).

Vanwege het coronavirus adviseren wij u de stukken indien mogelijk digitaal te bekijken via bovengenoemde websites.

Beroep

Tegen de vergunning kan binnen 6 weken na de dag van verzending van het besluit aan de aanvrager (24 november 2020) beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben gegeven over het besluit;

  • 2.

    belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen;

  • 3.

    iedere belanghebbende, als het beroep is gericht tegen de aanpassingen in de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp omgevingsvergunning.

Stuur uw beroepsschrift naar:

Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht

Postbus 90006

4800 PA Breda.

Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als u dit wenst kunt u, tegelijk met de indiening van uw beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank.

Wilt u meer Informatie?

Neem dan contact op met G. van de Vrande van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289342, of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven