Procedure wijziging bestemmingsplan “Kom Meliskerke”

Logo Veere

 

Burgemeester en wethouders van Veere zijn van plan om, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 20 (Algemene wijzigingsregels), lid 1van het bestemmingsplan ‘Kom Meliskerke’,het bestemmingsplan te wijzigen voor het omzetten van het Bergstraat 7a, Meliskerke van de bestemming ‘Bedrijf’ in ‘Wonen’ met functieaanduiding ‘erf’.

 

Het verzoek en het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken liggen van 3 december 2020 t/m 13 januari 2021 ter inzage op het gemeentehuis en zijn ook te zien op de website www.veere.nl onder: Bouwen & Wonen - ruimtelijke plannen in de kernen – Meliskerke – Bergstraat 7a. Het plan is ook beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0717.0160WPBerg7aMlk-OW01.

Tijdens de termijn van inzage kan een ieder een schriftelijke zienswijze indienen bij het college. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunnen belanghebbenden binnen de gestelde termijn contact opnemen met mevrouw I. van Belzen, (0118) 555352.

 

 

Domburg, 2 december 2020

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, De burgemeester

J.F.M. Steinbusch R.J. van der Zwaag

Naar boven