Wijzigingsplan Korte Slijkhuisstraat 5 Vaassen onherroepelijk

Logo Epe

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3:9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan “Korte Slijkhuisstraat 5 Vaassen” onherroepelijk is geworden.

Het onherroepelijke wijzigingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling om de bestemming van het perceel plaatselijk bekend Korte Slijkhuisstraat 5 te Vaassen te wijzigen. Op het perceel Korte Slijkhuisstraat 5 te Vaassen is een agrarisch bedrijf met twee bedrijfswoningen aanwezig: Korte Slijkhuisstraat 5 en 7. De tweede bedrijfswoning is niet meer noodzakelijk, gelet op de huidige omvang van het bedrijf. Om leegstand en verval te voorkomen is verzocht om de aanduiding “plattelandswoning” toe te kennen. Het onherroepelijke wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming waarbij deze voormalige agrarische bedrijfswoning de aanduiding 'specifieke vorm van agrarisch - plattelandswoning' heeft gekregen.

Terinzagelegging

Het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan met kenmerk NL.IMRO.0232.BG070KSlijkhuisst5-VWP1 heeft vanaf 5 december 2019 zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is geen beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit betekent dat het wijzigingsplan per 16 januari 2020 onherroepelijk is geworden.

U kunt het onherroepelijke bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG070KSlijkhuisst5-VWP1, of deze link gebruiken: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG070KSlijkhuisst5-VWP1.

De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG070KSlijkhuisst5-VWP1.

Onherroepelijke bestemmingsplannen en wijzigingsplannen liggen op afspraak permanent voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. De bestemmingsplannen zijn ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Epe, 5 februari 2020

Naar boven