DEFINITIEF BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING Achter Helper Oostsingel 38 en 40B te Groningen

Logo Groningen

Burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) afwijken van de geldende bestemmingsplannen ‘Helpman’, ‘Facet herziening parkeren’, 'Herziening bestemmingsregels wonen’ en ‘Herziening bestemmingsregels wonen 2’ voor het oprichten van een woongebouw met gebouwde parkeervoorzieningen en het vellen van 2 bomen aan de Helper Oostsingel 38 en 40B te Groningen.

 

Ter inzage

Dit definitieve besluit ligt met ingang van 4 december 2020 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling VTH, Harm Buiterplein 1, op afspraak geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur. Een afspraak kunt u maken via https://gemeente.groningen.nl/bouwen-en-wonen. 

 

In verband met de Corona maatregelen van de gemeente Groningen adviseren wij u eerst om telefonisch contact op te nemen met het Loket Bouwen en Wonen. Dit kan via 14 050.

Beroep

Tegen dit besluit kunt u beroep instellen op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Dat moet dan binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van het besluit. Hoe dit moet, kunt u lezen op www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Omgevingsvergunning.

Voorlopige voorziening Een beroepsschrift leidt niet automatisch tot uitstel van de gevolgen van een besluit. U kunt daarom naast het indienen van beroep ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

Groningen, 3 december 2020

 

Naar boven