Ontwerp Omgevingsvisie

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken bekend dat de ontwerp Omgevingsvisie met ingang van 2 december 2020, gedurende zeven weken, tot en met 19 januari 2021 voor een ieder ter inzage ligt.

Beschrijving

In de ontwerp Omgevingsvisie is vastgelegd welke toekomstige ontwikkelingen de gemeente ziet voor de leefomgeving. De ontwerp Omgevingsvisie geeft richting aan ruimtelijke-maatschappelijke ambities en opgaven. Daar wil de gemeente de komende jaren aan werken.

Zienswijze

Vanaf woensdag 2 december 2020 ligt de ontwerp Omgevingsvisie gedurende 7 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

In verband met de maatregelen tegen Corona zijn er aangepaste openingstijden voor het gemeentehuis. Dit betekent dat ook de mogelijkheden om ruimtelijke plannen in te zien aangepast zijn. Het inzien van een bestemmingsplan kan van maandag t/m vrijdag op afspraak. Een afspraak kunt u maken via het algemene nummer van de gemeente Krimpenerwaard, tel.nr. 140182.

De ontwerp Omgevingsvisie kunt u ook bekijken via onze website www.krimpenerwaard.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl met planID: NL.IMRO.1931.SVG2001BG002-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via het algemene nummer van de gemeente Krimpenerwaard, tel.nr. 140182 of via email info@krimpenerwaard.nl.

Stolwijk 1 december 2020

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

J. Hennip, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven