Gemeente Heerlen - Voorbereidingsbesluit krachtens de Wet ruimtelijke ordening

Logo Heerlen

 

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken bekend dat de raad van de gemeente Heerlen op 23 november 2020 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor het gebied Parc Imstenrade. Bij hetzelfde besluit heeft de gemeenteraad besloten dat het verboden is het gebruik van de gronden of bouwwerken binnen het genoemde gebied te wijzigen.

 

De begrenzing van het gebied waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt wordt gevormd door de Buldersweg aan de noordzijde, de Kleekampsweg aan de zuidzijde en buigt in noordwestelijke richting af over de aldaar gelegen gronden van Parc Imstenrade. De oostgrens van het gebied wordt gevormd door de Zandweg.

 

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking de dag na de bekendmaking van het besluit van de raad. Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 1 december 2020 ter inzage bij de Infobalie in de Publiekshal de gemeente Heerlen. De balie is tijdelijk gevestigd in het Parkstad Limburg Theater, Burgemeester van Grunsvenplein 145 te Heerlen. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur. Maak wel altijd eerst een afspraak.

 

Het voorbereidingsbesluit is onder IMRO idn. NL.IMRO.0917.VB040200W000005-0401 tevens in te zien via het landelijk portaal www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor verdere vragen over het voorbereidingsbesluit kunt u contact opnemen met mw. H. Notermans van het team Beleid Ruimte (tel.nr. 045-5605040).

 

Heerlen, 27 november 2020

Burgemeester en wethouders van Heerlen

 

Naar boven