Boschveld, vlek 21 fase 1, Copernicuslaan e.o. te ‘s-Hertogenbosch, vervangende nieuwbouw van 2 appartementencomplexen en 4 grondgebonden woningen, omgevingsvergunning

Logo 's-Hertogenbosch

Ontwerp-beschikking verlenen

 

Bekendmaking als bedoeld in art. 3:12 Algemene Wet Bestuursrecht. Toepassing artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

locatie omschrijving/project activiteiten registratienr.

Boschveld, vlek 21 fase 1, Copernicuslaan e.o. te ’s-Hertogenbosch, vervangende nieuwbouw van 2 appartementencomplexen en 4 grondgebonden woningen, bouwen (Arts.2.1 lid 1a Wabo), strijd Gebr. gronden/bouww. met RO (art. 2.1 lid 1c), WB00054459

 

Het bouwplan ligt in het bestemmingsplan ‘Boschveld‘. Het bouwplan is strijdig met dit bestemmingsplan maar het is stedenbouwkundig acceptabel.

 

Met toepassing van artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kan het college gemotiveerd met een goede ruimtelijke onderbouwing afwijken van het geldende bestemmingsplan.

 

Ter inzage

Voordat het college hierover besluit, zijn de ontwerpbeschikking voor de omgevingsvergunning met de ruimtelijke onderbouwing en alle relevante stukken met ingang van maandag 30 november 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage.

 

Deze stukken kunt u via een e-mail opvragen bij omgevingsloket@s-hertogenbosch.nl

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk zienswijzen naar voren brengen tegen het voornemen vergunning te verlenen bij het college, Postbus 12345, 5200 GZ ‘s-Hertogenbosch.

 

U kunt schriftelijk of mondeling binnen die termijn zienswijzen indienen.

 

Mondeling zienswijzen: hiervoor kunt u contact opnemen met het Omgevingsloket, telefoonnummer (073) 615 57 77.

Schriftelijke zienswijzen; https://www.s-hertogenbosch.nl/stad-en-bestuur/bestuur/zienswijze-indienen/

 

De aanvraag is geregistreerd onder nummer WB00054459

 

 

 

Naar boven