Gemeente Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Essenhuisweg 5-5a en Fleringerveldweg 9-9a in Fleringen” Staatscourant en Gemeenteblad

Logo Tubbergen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ter inzage ligt:

het ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Essenhuisweg 5-5a en Fleringerveldweg 9-9a in Fleringen”.

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de sloop van 785 m2 voormalige agrarische opstallen. Deze sloop maakt onderdeel uit van de KGO-investering die vereist is in verband met de voorgenomen uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten behorende bij de productie van duurzame energie op de locatie Oldenzaalsweg 134-136 in Fleringen.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 2 december 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Als u de stukken wilt inzien, verzoeken wij u om daarvoor eerst telefonisch een afspraak te maken met de receptie van het gemeentehuis.

U kunt het plan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website is het plan te raadplegen met behulp van het adres of met het planidentificatienummer NL.IMRO.0183.BUIBPESWG5FLVLDWG9-OW01.

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.tubbergen.nl/ruimtelijke-plannen.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 30, 7650 AA Tubbergen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met dhr. N. van Benthem van het organisatieonderdeel Fysieke leefomgeving via het telefoonnummer 0546-628000.

 

Vragen?

Voor het inzien van de stukken kunt u contact opnemen met de receptie van het gemeentehuis. Voor inhoudelijke vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. N. Van Benthem van het organisatieonderdeel Fysieke leefomgeving via het telefoonnummer 0546-628000.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

 

 

Naar boven