Voorbereidingsbesluit ‘Grintweg’, Reimerswaal

Logo Reimerswaal

Op grond van artikel 3.7, lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders bekend dat de gemeenteraad op dinsdag 24 november 2020 een voorbereidingsbesluit heeft genomen. Hiermee verklaart de gemeenteraad dat een bestemmingsplan wordt voorbereid.

 

Het voorbereidingsbesluit geldt voor het gebied dat bekend staat als Grintweg 23A en Grintweg 40 in Yerseke en omvat de volgende kadastrale percelen:

  • 1.

    Ten aanzien van Grintweg 23 betreft dit besluit de percelen kadastraal bekend als RMW sectie U nummer 302, RMW sectie U nummer 552 en RMW sectie W nummer 54.

  • 2.

    Ten aanzien van Grintweg 40A betreft dit besluit de percelen kadastraal bekend als RMW sectie U nummer 321 en RMW sectie U nummer 322

Een tekening met daarop aangegeven het gebied waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, maakt deel uit van het besluit.

 

Het voorbereidingsbesluit is vanaf woensdag 25 november 2020 te raadplegen op www.reimerswaal.nl/bestemmingsplannen. Vervolgens vindt u de stukken door op de plannen van Yerseke te klikken. Ook zijn de stukken in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0703.07YeVBGrintweg) en bij de balie in het gemeentehuis. Tegen een voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Het besluit treedt in werking op woensdag 25 november 2020.

 

Contactpersoon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Meeuwsen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113.

 

Kruiningen, 25 november 2020

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal

 

ir. J. Gideonse

Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

 

Naar boven