Planologisch afwijken en besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning op kavel I1846 in Oosterwold te Almere.

Logo Almere

 

O mgevingsvergunning voor het planologisch afwijken en besluit hogere grenswaarden ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning op kavel I1846 gelegen in het gebied Oosterwold te Almere.

Dossiernummer SBA 20 22 31

Olo -nummer 5 233 903

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor bovengenoemde aanvraag met de activiteiten “Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening” (afwijking van het bestemmingsplan) en Bouwen. Tevens is ten behoeve van dit project een besluit hogere grenswaarden genomen. Gedurende de periode van ter inzage ligging van de ontwerpbesluiten zijn er geen zienswijzen ontvangen.

 

Vanwege de Coronacrisis liggen de ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken niet ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Almere. Via het digitaal loket, of telefonisch via telefoonnummer 14036, kunt u deze digitaal opvragen. Vanaf 28 september 2020 zijn deze gegevens digitaal beschikbaar. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn als u de plannen wilt inzien.

 

Belanghebbenden die op tijd een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen 6 weken beroep instellen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Beroepschriften moeten zijn ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

 

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Voor schorsing van het besluit kan, indien er sprake is van een spoedeisend belang, naast het beroepschrift een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven