Ontwerp omgevingsvergunning Dijkgraafweg naast 23 te Hazerswoude-Dorp

Logo Alphen aan den Rijn

 

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3⁰, juncto artikel 3.10, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van de regels van het bestemmingsplan Sierteeltgebied Hazerswoude-Dorp – na tweede herziening voor het bouwen van een kas, een waterbassin en het veranderen van de 3 in-en uitritten op de locatie Dijkgraafweg naast 23 in Hazerswoude-Dorp.

Waarom is een afwijkingsprocedure nodig?

De afwijkingen van het bestemmingsplan hebben primair betrekking op de afstand van de kas en het waterbassin tot de zijdelingse perceelgrens. Ook vindt een afwijking plaats in verband met het kasoppervlak. Met het doorlopen van de afwijkingsprocedure wordt deze afwijkingen juridisch-planologisch mogelijk gemaakt en kan de omgevingsvergunning verleend worden.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 26 november 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de informatiebalie op het gemeentehuis te Alphen aan den Rijn ter inzage en kan op afspraak worden ingezien. Een afspraak kunt u maken via het algemene telefoonnummer (14 0172) of door een e-mail te sturen naar ROJuristen@alphenaandenrijn.nl.

Zienswijze

Gedurende voornoemde termijn kan door een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn o.v.v. zaaknummer 345737. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Prins van de afdeling Ruimte op telefoonnummer 14 0172. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 26 november 2020

Naar boven