Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning voor het restaureren van een woning - Allersmaweg 54 in Ezinge

Logo Westerkwartier

De gemeente Westerkwartier heeft op 25 november 2020 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z202002916 voor het restaureren van een woning op de locatie Allersmaweg 54 in Ezinge. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het besluit betreft:

  •  

    het (ver)bouwen van een bouwwerk

  •  

    een aangewezen monument, te slopen, te verstoren, te verplaatsen of in enig opzicht te wijzigen of te laten gebruiken waardoor het wordt ontsierd of in gevaar wordt gebracht

    Inzage

    De aanvraag en de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken liggen met ingang van 27 november 2020 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij het Klanten Contact Centrum (KCC), locatie Hooiweg 9 in Zuidhorn.

    Procedure

    Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan gemeente Westerkwartier, Postbus 100, 9350 AC Leek. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via info@westerkwartier.nl of telefoonnummer 14 0594.

 

 

Naar boven